Ήλθον, είδον και απήλθον..

Καλως ηρθατε

Ένα προσωπικό ιστολόγιο, που φτιάξαμε η αδερφή μου κι εγώ, για να μπορούμε να λέμε αυτά που μας ενοχλούν, αυτά που μας αρέσουν, αυτά που θέλουμε να κάνουμε, αυτά που δεν θέλουμε, μιας και δεν έχουμε πάντα τη δυνατότητα (και την έμφυτη ικανότητα, ίσως), να τα λέμε εκεί που πρέπει, τη στιγμή που πρέπει! Καλή ανάγνωση!

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Επεισόδια 19ης - Λαζόπουλος, 1-0 Επεισόδια 19ης - Ράδιο Αρβύλα, 1-0 Λαζόπουλος - Ράδιο Αρβύλα, σημειώσατε x

Θαρρώ πώς ο τίτλος τα λέει όλα, αλλά εν πάσει περιστώσει , αυτό που ήθελα να θίξω είναι το γεγονός ότι δεν κουράστηκαν ούτε Ράδιο Αρβύλα ούτε Λαζόπουλος να ενημερώσουν τον κόσμο (ή και να σατιρίσουν -έστω-) τα γεγονότα της 19ης και 20ης Οκτωβρίου.
Οι Ράδιο Αρβύλα, δε, θεώρησαν πιο αξιοπρεπές και αξιοσημείωτο να δείξουν την Αλέκα Παπαρήγα, η οποία έτρωγε κουλούρι...! Προφανώς είχε μεγάλη σημασία γι' αυτούς το κουλούρι και όχι χαβιάρι, ή το γεγονός, ας πούμε, ότι η Αλέκα έτρωγε ενώ ο κόσμος χάνεται.. (!) Ποιός ξέρει τι είχαν στο μυαλό τους...
Τι να πει κανείς?....

2 σχόλια:

  1. Χωρις να εχω καμια διαθεση να δικαιολογησω τους Ραδιο Αρβυλα, τουλαχιστον αυτοι ειναι καραγκιοζηδες και το λενε, ο αλλος το παιζει οτι εκφραζει το λαο κι οτι καταλαβαινει τα βασανα του ενω ταυτοχρονα προσπαθει να τον αποπροσανατολησει και να του περασει τις ιδεες των αφεντικων του. (Συγνωμη για τα ορθογραφικα λαθη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω πως θα συμφωνήσω μαζί σου. (δεν είδα ορθογραφικά λάθη!!)
    Ένας λαϊκισμός είναι και τίποτα άλλο. Εκεί που έπρεπε να δώσει όλη τη βάση, δεν το πέρασε καν στα ψιλά γράμματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή