Ήλθον, είδον και απήλθον..

Καλως ηρθατε

Ένα προσωπικό ιστολόγιο, που φτιάξαμε η αδερφή μου κι εγώ, για να μπορούμε να λέμε αυτά που μας ενοχλούν, αυτά που μας αρέσουν, αυτά που θέλουμε να κάνουμε, αυτά που δεν θέλουμε, μιας και δεν έχουμε πάντα τη δυνατότητα (και την έμφυτη ικανότητα, ίσως), να τα λέμε εκεί που πρέπει, τη στιγμή που πρέπει! Καλή ανάγνωση!

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Οδηγητής Οκτωβρίου..

Αν δε μπορείς, πρέπει... αν πρέπει, μπορείς...

Το 1 και το 3 κρύβουν πολλά...
Αν κάποιος εξασφαλίζει 13 ευρώ για κάθε μέρα, δηλαδή 357 ευρώ το μήνα, μέσα σε ένα χρόνο θα φορολογούνται. Ναι! Αυτό σημαίνει να πάει το αφορολόγητο στα 5000 ευρώ, όπως σχεδιάζει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Τα ολόκληρα αυτά 13 ευρώ θα φορολογούνται! Την ίδια στιγμή, στους νόμους, που είναι υπεράνω κριτικής και όλοι πρέπει να τους σεβόμαστε, η φορολογία των εφοπλιστών εξαντλείται σε ένα συμβολικό τέλος της τάξης του 1 ευρώ ανά 3 τόνους του πλοίου. Ακόμα και γι΄αυτό το συμβολικό τέλος, υπάρχουν περισσότερες από 35 ειδικές ρυθμίσεις που μειώνουν ακόμα περισσότερο τη φορολογία του εφοπλιστικού κεφαλαίου.                                           [σελίδα 6]


Διαστολή του χρόνου
Βρήκε τρόπο η Διαμαντοπούλου για να αναπληρώσει τις χαμένες ώρες στα σχολεία λόγω καταλήψεων. Μαθήματα το Σάββατο, μέσα στις διακοπές, χάσιμο των εκδρομών και όλα τα γνωστά με τα οποία απειλούν τους μαθητές όποτε κινητοποιούνται. Αυτό που δεν μας είπε η υπουργός είναι πώς θα αναπληρωθούν οι ώρες που χάθηκαν λόγω έλλειψης βιβλίων που οι μαθητές προβλέπεται να πάρουν κατά τα Χριστούγεννα... (διαβάστε και τη συνέχεια! Έχει ενδιαφέρον και πλάκα!)
                                                                                                                                      [σελίδα 6]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου