Ήλθον, είδον και απήλθον..

Καλως ηρθατε

Ένα προσωπικό ιστολόγιο, που φτιάξαμε η αδερφή μου κι εγώ, για να μπορούμε να λέμε αυτά που μας ενοχλούν, αυτά που μας αρέσουν, αυτά που θέλουμε να κάνουμε, αυτά που δεν θέλουμε, μιας και δεν έχουμε πάντα τη δυνατότητα (και την έμφυτη ικανότητα, ίσως), να τα λέμε εκεί που πρέπει, τη στιγμή που πρέπει! Καλή ανάγνωση!

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Λούμπεν "Προλεταριάτο" ή Λούμπεν σκέτο..

Είστε ηλίθιοι? Περνάτε ειρωνικά έξω από τα γραφεία του ΚΚΕ χειροκροτώντας και λέγοντας συγχαρητήρια? Βρωμοαναρχικοί? Αριστερομπάχαλοι? Συνδικαλιστής του Π.Α.Με ήταν ο οικοδόμος... εσείς κυκλοφορείτε προκλητικοί λέγοντας ότι δήθεν πάτε για ποτό... 30 άτομα πάτε για ποτό περνώντας μπροστά από τα γραφεία? Και μετά λέτε ότι σας επιτεθήκαμε κιόλας! Δε ντρέπεστε λίγο ρε προβοκάτορες? Τσιράκια της αστικής τάξης? Χαραμοφάηδες του μπαμπά? Παλιοασφαλίτες?
Περνούσατε ένας-ένας λες και δεν σας ξέρουμε, και μιλούσατε στο τηλέφωνο ΌΛΟΙ? Τι, και στο τηλέφωνο κανονίζατε το ποτό που θα πίνατε δίπλα από τα γραφεία? Κανα άλλο μέρος δε βρήκατε? ποιός προκαλεί ποιόν ρε μπαχαλοσκευάσματα? Άντε πάντε να κάνετε καμιά ανάρτηση στο ασφαλιτοσάιτ του ιντιμιντια..!
Βρήκατε μια κοπέλα στη λέσχη και την αρπάξατε από τα μούτρα, λες και ήταν η υπεύθυνη για το θάνατο του ανθρώπου! Ελάτε να τα πείτε αυτά και μπροστά στο Σωματείο των οικοδόμων και μπροστά στους ανθρώπους του Π.Α.Με ρε χέστηδες αν έχετε τα κότσια!! πού είστε ρε?
Να τα πείτε όλα στη μαμά σας! που δεν έχετε τι να πείτε και λέτε ψέματα ρε χαφιέδες! ήσασταν μπροστά ρε στα επεισόδια? Ή τα μάθατε από τρίτους και τέταρτους? Δολοφόνοι του κερατά...
Αυτή η φωτογραφία σας λέει κάτι? Ή μόνο για τα ΚΝΑΤ ξέρετε να λέτε?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου