Ήλθον, είδον και απήλθον..

Καλως ηρθατε

Ένα προσωπικό ιστολόγιο, που φτιάξαμε η αδερφή μου κι εγώ, για να μπορούμε να λέμε αυτά που μας ενοχλούν, αυτά που μας αρέσουν, αυτά που θέλουμε να κάνουμε, αυτά που δεν θέλουμε, μιας και δεν έχουμε πάντα τη δυνατότητα (και την έμφυτη ικανότητα, ίσως), να τα λέμε εκεί που πρέπει, τη στιγμή που πρέπει! Καλή ανάγνωση!

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Τα παρατράγουδα της παιδείας

Ας μην αναφερθώ στα γνωστά και μη εξαιρεταία  προβλήματα που ανέκαθεν αντιμετώπιζε το όλο σύστημα, συνεπώς και η παιδεία. Ας κάνω μια αναφορά σε κάτι που είδα σήμερα στην τηλεόραση και επιβεβαίωσε τη γνώμη μου -τη χείριστη- για το θέμα αυτό..:

Γνωστή καθημερινή εφημερίδα, μαζί με το "παραδοσιακό" της φύλλο, έδινε δώρο σχολικά βιβλία της γ' λυκείου, σε CD! Είχαμε που είχαμε την όλη αηδία του νέου Νόμου-Πλαίσιο, κάναμε που κάναμε πορείες και διαμαρτυρίες για να μην εφαρμοστεί, τώρα ήρθε η εφημερίδα να μας κάνει αυτό το -τί γλυκό!- δώρο για τα παιδιά, που είναι αναγκασμένα να e-διαβάζουν!! Η εφημερίδα, προφανώς , το θεώρησε ως πολύ πιασάρικο το δώρο αυτό, και είπε να βοηθήσει το κράτος σε αυτή την κατηφόρα χωρίς τέλος, και συνάμα να πουλησει και δυο φύλλα παραπάνω...

Καλό κουράγιο στα παιδιά, που τώρα αρχίζουν να ανοίγουν τα φτερά τους..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου