Ήλθον, είδον και απήλθον..

Καλως ηρθατε

Ένα προσωπικό ιστολόγιο, που φτιάξαμε η αδερφή μου κι εγώ, για να μπορούμε να λέμε αυτά που μας ενοχλούν, αυτά που μας αρέσουν, αυτά που θέλουμε να κάνουμε, αυτά που δεν θέλουμε, μιας και δεν έχουμε πάντα τη δυνατότητα (και την έμφυτη ικανότητα, ίσως), να τα λέμε εκεί που πρέπει, τη στιγμή που πρέπει! Καλή ανάγνωση!

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Indymedia.fuck u

Φαγώθηκαν να "αποδείξουν" ότι κάποια άτομα που συμμετείχαν στην πορείατου Π.Α.Με, στράφηκαν εναντίων άλλων ανθρώπων που επίσηςσυμμετείχαν στην πορεία του Π.Α.Με.
Αν βάζατε λίγο τη λογική σας (την ποιά?), θα καταλαβαίνατε ότι δεν είναι δυνατό κάτι τέτοιο..

Πάμε τώρα σε άλλες ενδείξεις: Στη σελίδατου Indymedia, υπήρχαν αναρτήσεις μηνυμάτων κατά του ΚΚΕ, ανά τρίλεπτο ή πεντάλεπτο. Αυτό μέχρι τις τεσσεράμιση. Από τις τεσσεράμιση μέχρι τις έξι υπάρχει ένα κενο. Κατά τη διάρκεια αυτής της ώρας, δεν υπάρχει καμία ανάρτηση μηνυμάτων στη συγκεκριμένη σελίδα, και παράλληλα γίνονται τα επεισόδια, όπου σκοτώνεται ένας 53χρονος οικοδόμος.
 Από 'κει και πέρα, συνεχίζουν οι αναρτήσεις κανονικά, με τελευταία ανάρτηση στις εννιά και κάτι, να λεει"εντάξει, τελείωσε η πορεία τους"..

Μέχρι εκείνη την ώρα, δηλαδή, σχεδίαζαν τις ενέργειες που θα έκαναν στα γραφεια του ΚΚΕ, αλλά τελικά αποφάσισαν να σκοτωθεί άνθρωπος, να το "φορτώσουν" στο Π.Α.Με και στο ΚΚΕ, και όλα καλά. Αυτό που ήθελαν, έγινε.

Μπορώ να κάνω ένα σενάριο μόνο: Κατά τις τεσσεράμιση λέει ο αρχηγός: "Μάγκες, αφήστε τις αναρτήσεις και τα μηνύματα, και πάμε να κάνουμε κάτι πιο δραστικό.."
Τα παιδιά, πήγαν, έκαναν το κομμάτι τους, υπάρχει νεκρός, και γυρίζουν πίσω στη σελιδούλα τους να γράψουν τα καθέκαστα, ωσάν μαγνητόφωνο...
Τα συμπεράσματα δικά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου