Ήλθον, είδον και απήλθον..

Καλως ηρθατε

Ένα προσωπικό ιστολόγιο, που φτιάξαμε η αδερφή μου κι εγώ, για να μπορούμε να λέμε αυτά που μας ενοχλούν, αυτά που μας αρέσουν, αυτά που θέλουμε να κάνουμε, αυτά που δεν θέλουμε, μιας και δεν έχουμε πάντα τη δυνατότητα (και την έμφυτη ικανότητα, ίσως), να τα λέμε εκεί που πρέπει, τη στιγμή που πρέπει! Καλή ανάγνωση!

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Τσούζει φαίνεται..

48ωρη Πανελλαδική Πανεργατική απεργία. Είχε να συμβεί τριάντα χρόνια.
Ελπίζω να έχετε καταλάβει ποιόν ακριβώς ρόλο παίζει η περιφρούρηση στις πορείες του ΠΑΜΕ...
Γιατί οι αριστερομπάχαλοι επιτέθηκαν στον κόσμο του ΠΑΜΕ, σπάσανε την περιφρούρηση της Βουλής, στα Γιάννενα χτύπησαν συντρόφους και έχει γίνει χαμός σε όλη την Ελλάδα. Συγνώμη, πήγανε ποτέ ΠΑμίτες να διαλύσουν πορεία αριστερομπάχαλων? Ας είμαστε αντικειμενικοί όσο μπορούμε... Αν δε συμφωνείς, άλλαξε δρόμο, όχι παίξε ξύλο...
Δηλαδή τι θέλετε? Να πάμε να κάνουμε πορεία με τη ΓΣΕΕ? Είναι σαν να κάνω πορεία με τον Παπανδρέου, ειρωνεία δηλαδή! Να διεκδικήσω τα ίδια δικαιώματα με τον Παναγόπουλο? Να παλέψω για να βγάζω 20.000 ευρώ το μήνα, αντί για 19.000?
Οι περιφρουρήσεις είναι για λόγους ασφαλείας και τίποτα άλλο, δεν είναι για να διώχνουν τον απλό κόσμο από την πορεία....

1 σχόλιο:

  1. Συνυπογράφω. (Οι πραγματικοί αναρχικοί δεν χτυπούν ποτέ κομμουνιστές - αυτό το κάνουν παρακρατικοί, ασφαλίτες, φασισταριά και μπαχαλάκηδες.)
    Σε χαιρετώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή